Barcelona, 22 de desembre. A partir d’El trencanous, el Gran Teatre del Liceu redueix el seu aforament a un 70%, aplicant les noves mesures sanitàries anunciades recentment pel Govern de la Generalitat de Catalunya.

Per tal de complir amb el límit establert, s’ha tancat la venda de les funcions d’El trencanous (excepte els dies 30 de desembre i 3 gener) i del recital de Javier Camarena perquè ja compten amb una ocupació completa. En el cas d’aquelles funcions que sobrepassen el 70%, el Liceu cancel·la les reserves pendents de confirmació per tal de prioritzar el públic que ha comprat entrada.

En aquests dies concrets que l’ocupació actual supera el nou límit permès, també es realitzaran ajustaments per tal de mantenir l’aforament al 70%, oferint a aquells espectadors situats al quart i cinquè pis un canvi de dia amb localitats de major visibilitat. 

Tots aquells espectadors que no puguin assistir a alguna funció per motius relacionats amb la pandèmia, el Liceu posa a disposició un xec regal que es podrà bescanviar per qualsevol espectacle programat pel Gran Teatre del Liceu amb localitats disponibles.