Totes les noticies

El Liceu, nominat als Premis Fedora amb un nou projecte de creació comunitària

El Liceu està nominat als Premis Fedora amb un projecte d'òpera comunitària de nova creació amb els veïns i veïnes del barri del Raval de Barcelona. El Teatre competeix en aquests guardons amb altres projectes provinents del Teatro La Fenice, el Festival Castell de Peralada, el Festival d’Aix-en-Provence o la Staatsoper de Stuttgart.

En aquest context, el Gran Teatre del Liceu crea una línia de producció comunitària anomenada OPERA PRIMA amb els objectius de crear un projecte de llarga durada que sigui l'inici d'altres sinèrgies comunitàries; aproximar l'òpera des de la participació i co-creació activa a una població diversa; potenciar la diversificació i aportar credibilitat i reconeixement a la creació artística de caràcter comunitari i oferir la pròpia institució del Liceu una experiència transformadora.

El nou projecte, que es presentarà el 22 de maig  en roda de premsa, comptarà amb la dramatúrgia de Victòria Spunzberg, la composició d’Arnau Tordera, la direcció escènica de Ricard Soler i la direcció musical d’Alfons Reverté i amb la participació d'associacions, institucions, agrupacions de veïns i veïnes, i un gran representativitat del teixit social del barri del Raval.

CONEIXEU EL PROJECTE AQUÍ

www.fedora-platform.com