Emily Magee

Soprano

Al llarg de la seva trajectòria ha cantat en teatres com el Teatro alla Scala de Milà, The Metropolitan Opera de Nova York, Royal Opera House de Londres, Opéra National de Paris, Wiener Staatsoper, Bayerische Staatsoper de Munic, Opernhaus Zürich, Staatsoper Berlin, Semperoper de Dresden, Staatsoper Hamburg, així com als festivals de Bayreuth i Salzburg.

Ha treballat amb mestres com Daniel Barenboim, Riccardo Chailly, Riccardo Muti, Bruno Bartoletti, Antonio Pappano, Daniele Gatti, Jeffrey Tate, Zubin Mehta, Philipp Jordan i Franz Welser-Möst.

Entre els seus compromisos recents trobem Sieglinde (Die Walküre) dirigida per Marek Janowski a la Dresden Philarmonie, rol que cantarà el proper estiu al festival Wagner de Bayreuth; Elsa (Lohengrin) a Leipzig, a més de diversos concerts, com la Simfonia núm. 8 de Mahler dirigida per Andris Nelsons amb la Gewandhausorchester al festival Mahler de Lepzig.

Debutà al Gran Teatre del Liceu la temporada 2005/06 amb Lohengrin, i hi ha tornat amb La dama de piques (2009/10) i Rusalka (2012/13).

2022/23

Tosca ( Floria Tosca )
Giacomo Puccini