Totes les noticies

Javier Camarena inicia al Liceu la seva gira de recitals per Espanya

Barcelona, 15 de gener de 2020. El Gran Teatre del Liceu acollirà el proper 18 de gener a les 20:30h el primer dels recitals que Javier Camarena, considerat un dels millors tenors del món, oferirà a sis ciutats d’Espanya durant els mesos de gener i febrer. Acompanyat pel pianista Ángel Rodríguez, Camarena interpretarà obres del repertori francès i italià en un recorregut històric i emotiu que inclourà populars àries com ‘Ah! mes amis’ de La fille du régiment de Donizetti, amb la qual ha protagonitzat històrics bisos al Metropolitan Opera House de Nova York, al Liceu i al Teatro Real.

El tenor mexicà oferirà cinc recitals: Barcelona (Liceu, 18 de gener), San Sebastián (Auditorio Kursaal, 23 de gener), Oviedo (Auditorio Príncipe Felipe, 28 de gener), València (Palau de les Arts Reina Sofía, 4 de febrer), Madrid (Auditorio Nacional de Música, 7 de febrer) i un recital líric a Màlaga amb l’Orquesta Filármonica de Málaga (Teatro Cervantes, 31 de gener), que inclourà peces de Manuel García.    

La visita de Javier Camarena del 18 de gener s’emmarca en la programació de concerts i recitals de commemoració del 20è aniversari de la reobertura del Liceu, que aquesta temporada també rebrà la visita del tenor Juan Diego Flórez (21 de maig).

CONSULTA EL PROGRAMA DEL RECITAL

Amb el suport de:

Víctor Garcia de Gomar, director del Liceu, i el tenor Javier Camarena.