A partir de l’1 de setembre a les 9 h del matí, les escoles, els instituts i els centres de formació d’adults podran fer les reserves directament al web del Consell d’Innovació Pedagògica (PAE) per a les funcions escolars d’El Petit LiceuEls músics de Bremen, Miralls, El conte de Nadal de Charles Dickens, La cuina de Rossini, La petita flauta mágica, Trencanous-jazz, IT Dansa, La nit de Sant Joan, La Barcarola i El monstre al laberint.

Preus de les funcions escolars d’El Petit Liceu 10 € (per alumne/a).


També oferim la possibilitat d’assistir a Funcions d’Òpera, Concert i Dansa al Gran Teatre del Liceu amb unes condicions avantatjoses, dins de la programació estable de la temporada 2022-23, especialment indicada per l‘alumnat d’Educació Secundària, Batxillerat, Cicles formatius, Conservatoris i Escoles de música i dansa.

Preus de les localitats 30 € (per alumne/a).

Reserves exclusivament a través del correu liceuapren@liceubarcelona.cat

Reserva directa de localitats (sense sorteig)

En les reserves de localitats realitzades a través del PAE, només s'ha d'indicar el nombre d'alumnes (no s'ha d'incloure el professorat). Per cada 10 alumnes es disposarà d'una entrada gratuïta per al professorat acompanyant (excepte en casos especials).

En les setmanes immediatament anteriors a l'estrena dels espectacles, les reserves de les entrades que quedin disponibles es podran fer directament per telèfon trucant al 93 485 99 23.

Forma de pagament

Un cop feta la reserva, es disposarà d'un termini d'un mes per efectuar el pagament mitjançant un ingrés a nom de "Fundació Gran Teatre del Liceu" al compte ES97 2100 4767 4802 0000 4250 de "La Caixa", indicant, sobretot, el número de reserva i el NIF de l'escola (utilitzar els camps Ordenante, Referència 1 y Referència 2). Aquest pagament serà la confirmació de la reserva feta prèviament.

Reemborsament de les localitats

Qualsevol canvi en el nombre de localitats reservades haurà de ser consultat prèviament al Servei Educatiu. Les entrades no es canviaran ni es reemborsaran. La cancel·lació de l'espectacle serà l'única causa admissible per a la devolució de l'import de les localitats

Beques

En el marc del seu Projecte Social, el Gran Teatre del Liceu ofereix beques que representen un descompte del 50% en el preu de les entrades pels alumnes dels Centres d’Atenció Educativa Preferent o Centres de Màxima Complexitat.

El centre haurà de sol·licitar les beques mitjançant carta signada pel director/a del centre adreçada a liceuapren@liceubarcelona.cat certificant la condició d’alguna d’aquestes categories que atorga el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, amb la concreció del dia, espectacle i places de la reserva.

El centre haurà de reservar prèviament en el PAE els espectacles i activitats de la programació escolar.

LiceuAprèn

93 485 99 23

liceuapren@liceubarcelona.cat