Retransmissions

LICEU A LA FRESCA

Actualitació darrera hora

Segons les circumstàncies actuals, seguint les mesures preventives anunciades per les autoritats sanitàries i davant la impossibilitat d’aventurar com serà la mobilitat i les limitacions en els propers dies el Gran Teatre del Liceu no durà a terme l'esdeveniment Liceu a la Fresca en el format habitual a la ciutat de Barcelona.

No obstant, Liceu a la Fresca es manté viu gràcies a l’estreta col·laboració amb Televisió de Catalunya i RTVE, i de tots aquells que tingueu la possibilitat de dur a terme l’esdeveniment segons la vostra àrea geogràfica.

Emetrem Carmen de Bizet amb la producció de Calixto Bieito -tal com estava programat- enregistrada el 2010 al Gran Teatre del Liceu. Aquesta gravació és especial i única perquè va ser l’estrena de la producció al Teatre i compta amb Béatrice Uria-Monzón com a Carmen, Roberto Alagna com a Don José i Marina Poplovskaya com a Micaëla, un repartiment de luxe que permetrà a tot Catalunya poder gaudir d’aquest icònic muntatge que ha esdevingut referent a Europa.

Quan?

Televisió de Catalunya
20 de juny a les 22h al Canal 33
VEURE

RTVE
5 de juliol a les 00h a La2
VEURE

Consultes Liceu a la Fresca

liceualafresca@liceubarcelona.cat