PASTORA SOLER

'Aunque me cuesta la vida', avançament del que serà el seu onzè disc

Dir que Pastora Soler aconsegueix superar-se en cada nou tema que presenta és redundar en el que és evident. Cantar millor que Pastora Soler és més que complicat. A "Aunque me cueste la vida", avançament de què serà el seu onzè disc d'estudi quan s'acosta perillosament a complir 25 anys de carrera, torna a demostrar que el seu instrument natural està més que engreixat, afinat i controlat. Només que des de fa un temps no el preocupa arribar encara més alt (pràcticament perquè és impossible), sinó en seguir obrint el ventall de tessitura, trobar detalls en racons que potser, encara que sembli mentida, no hi havia aprofundit. El que es diu al sud, aquesta dona cada any canta amb més gust.

"Aunque me cueste la vida" és un pas més enllà en el seu maneig de la professió perquè, encara que alguna vegada havia fet els seus primers passos com a compositora, el seu grau d'implicació i perfecció com a autora ha arribat a al punt que el tema amb el qual es llança a presentar el seu nou disc hagi estat compost per ella, al costat de Lorena Gómez (guanyadora de l'edició 2016 d'OT) i David Santiesteban, a l'marge de produït per Pablo Cebrián. "Aunque me cueste la vida" és una balada amb sentiment i emoció, on inclou reminiscències personals que no passen inadvertides per a qualsevol que la senti, acompanyada d'una secció de cordes amb violins, violes i violoncel. Un tema valent i positiu, on es promet a si mateixa no tornar a ser la seva pròpia enemiga, amb extractes realment aclaparadores: "Em sento viva, gaudeixo cada nova albada, gaudeixo de l'hivern, de el sol a la pell ... de ser tan només meva ".

Amb aquest tema, Pastora Soler avança el que serà el seu nou disc, previst per a la tardor, quan encara no ha acabat la gira de l'anterior treball, "La calma" i just a l'any d'editar el seu últim disc en directe.

Organitza
Concert Studio

 

octubre 2021

17diumenge19:00comprar