DUO DINÁMICO

El Dúo Dinámico celebra el 60 aniversari de la seva carrera musical

ATENCIÓ NOVA DATA: 30 de setembre de 2021 

A causa de la situació actual i per tal de garantir la màxima seguretat en la seva celebració, el concert del DÚO DINÁMICO previst al Gran Teatre del Liceu el 17 de juny queda ajornat al dijous, 30 de setembre, al mateix espai a la mateixa hora.
Les entrades ja adquirides seran vàlides per la nova data.
Sol·licitem que, si és possible, mantingui les seves localitats, garantint així l'accés al nou concert.

Aquelles persones que no puguin assistir a la nova data podran demanar la devolució de l’import de les entrades adreçant-se al canal on van ser adquirides abans del 17 de maig de 2021.

  • Si les van comprar al canal TheProject, escrigui a ticketing@theproject.es indicant el nom complet i el número de referència de la compra.

  • Si les van comprar a traves del web del Liceu, poden enviar un coreu a info@liceubarcelona.cat, indicant el nom complert del comprador i se li retornarà l'import  a la targeta amb la que va fer  la compra. Si les entrades les van comprar a taquilles hauran d'indicar nom complet del comprador i núm de compte per fer devolució. 

El Dúo Dinámico presenta el 2019 la gira de celebració del 60 aniversari de la seva carrera musical. I, per descomptat, amb tots els seus grans èxits en viu.

Organitza
The Project

setembre 2021

30dijous20:30comprar