SEBASTIÁN YATRA

Clipper’s Live, promotor del SUITE FESTIVAL, comunica l’ajornament del concert de SEBASTIÁN YATRA, previst pel 25 de juny, al Gran Teatre del Liceu, d'acord amb les mesures indicades per a la prevenció i contenció del coronavirus COVID-19. Clipper’s Live anuncia nova data el 28 de JUNY de 2021. Les entrades anteriorment adquirides seran vàlides per aquestes noves dates mantenint la mateixa localitat assignada. Clipper’s Live informa que totes aquelles persones que no puguin assistir a la nova data, poden sol·licitar la devolució de l’import de les entrades per correu electrònic a: ticketing@clippersmusic.org L’import es retornarà pel mateix canal de compra.

 

Sebastián Yatra Tour 2021

El compositor i cantant colombià va començar a compondre les seves primeres cançons als 12 anys. Durant la seva carrera musical ha estat nominat en múltiples ocasions en els premis Latin Grammy. També ha aconseguit el reconeixement internacional amb diversos Discos de Diamant a Espanya, Mèxic, Guatemala, El Salvador, Belize, Hondures, Costa Rica, Nicaragua i Panamà, multi Platí a Colòmbia, Espanya, Argentina, Perú, Mèxic, Estats Units, Xile, Equador i Veneçuela, i d'Or a Itàlia. Té quatre Premis Latin American Music, també compta amb dos Heat Latin Music Awards, un ASCAP Latin Award i un MTV Europe Music Award.

Ha col·laborat amb alguns dels millors artistes del món com Jonas Brothers, Daddy Yankee, Natti Natasha, Sheppard, Axwell Ingrosso, Dálmata o Reik. 2017 va ser un any de grans col·laboracions amb altres artistes com OneRepublic, Tini, Nacho i Wisin, Milow, Carlos Vives i Joey Montana. Yatra compta amb una legió de joves seguidors que l’han fet arribar als més de 5 bilions de visites a YouTube i 3.5 bilions de reproduccions en plataformes d'àudio.

Amb el Yatra Yatra Tour 2019 ha realitzat més de 100 espectacles amb més de 600.000 assistents a LATAM, USA, Mèxic i Europa, i diversos sold out a alguns dels llocs més emblemàtics de LATAM, com l'Auditori Nacional de Mèxic i el Lluna Park de Buenos Aires (Argentina).

 

Promotora

Clipper's Live SL
932 400 520
info@clippersmusic.org

juny 2021

28dilluns21:00comprar