SUPERTRAMP'S ROGER HODGSON

Concert cancel·lat

Clipper’s Live, promotor del Suite Festival , comunica la cancel·lació del concert de SUPERTRAMP’S ROGER HODGSON previst pel 18 de JULIOL 2021 al Gran Teatre del Liceu per la cancel·lació de la gira mundial de l’artista prevista pel proper any 2021.
 

Missatge de Roger Hodgson

Com tots vosaltres, també teníem l'esperança que la COVID-19 estigués ja sota control. Però cada vegada està més clar que passarà un temps abans que el món torni a ser prou segur per als grans esdeveniments musicals. Lamentablement per a tots nosaltres i els nostres promotors, hem de cancel·lar la nostra gira de 2021. Estic profundament dolgut, però reconec que és una cosa totalment aliena a la nostra voluntat. La seguretat de tots ha de ser primordial. Si Déu vol, espero tornar a reunir-me amb vosaltres en el futur, quan la pandèmia hagi passat. Cuideu-vos i fem tot el possible per cuidar-nos els uns als altres i superar això junts
Si desitgeu rebre informació sobre futurs esdeveniments podeu registrar-vos a la nostra llista de correu.
Molt amor ~ Roger

Clipper’s Live informa que es retornarà automàticament l’import de les localitats pel mateix canal de compra en que van ser adquirides.
Per a més informació poden contactar per e-mail: ticketing@clippersmusic.org
Reiterem les disculpes i les molèsties ocasionades, alienes totalment a la nostra voluntat.

Promotora

Clipper's Live SL
932 400 520
ticketing@clippersmusic.org

juliol 2021

18diumenge21:00Cancel·lada