int(200)

SERGIO DALMA

Nova data: 20 febrer a les 20h

El concert de Sergio Dalma previst al Gran Teatre del Liceu el 9 de gener queda ajornat a diumenge 20 de febrer a les 20h. 

Les entrades ja adquirides seran vàlides per la nova data i horari.
Sol·licitem que, si és possible, mantingui les seves localitats garantint així el mateix emplaçament al nou concert.
Aquelles persones que no puguin assistir a la nova data podran demanar la devolució de l'import de les entrades dirigint-se al canal on van ser adquirides abans del 26 de gener de 2022.
Si les van comprar al canal TheProject, escrigui a ticketing@theproject.es indicant nom complet i número de referència de la compra.
Si les va comprar pel web o taquilla del Liceu, pot trucar al núm 934859913 o 902787397

Després de collir incomptables èxits amb el seu tour 30… y tantoSergio Dalma passa pàgina i torna a l'actualitat amb Alegría, un nou treball discogràfic i gira que presentarà el 9 de gener al Gran Teatre de Liceu. Un marc d'autèntic luxe per a una ocasió realment especial, ja que Dalma arriba carregat d'energia positiva i bones vibracions, amb un repertori incontestable que inclou nous temes i, per descomptat, els seus grans èxits de sempre.

Amb aquest necessari pas endavant, el cantant de Sabadell demostra que segueix en plena forma amb singles lluminosos com La Noche de San Juan (amb la seva corresponent versió en català), on juga amb la rumba i els sons mediterranis en un exercici de gran frescor.

No és poca cosa per a un artista amb més de 30 anys de trajectòria, que compta en el seu haver amb un bon grapat de cançons inoblidables que formen part de la memòria col·lectiva de diverses generacions.

Promotora:

The Project
www.theproject.es
theproject@theproject.es.

febrer 2022

20diumenge20:00