CONCERT 175è ANIVERSARI AMB ANNA NETREBKO

  
VENDA PREFERENT
16/11/2021
VENDA GENERAL
22/11/2021

Una autèntica declaració sobre la magnitud del seu art i la seva carrera

Amb motiu de les celebracions del 175è aniversari, el Gran Teatre del Liceu ha volgut programar una nit sense precedents: una gala escènica on Anna Netrebko i Joseph Calleja seran les figures centrals de tres actes íntegres representats. Una sessió especial on Netrebko, al costat del tenor Joseph Calleja, encarnarà Musetta, Lady Macbeth i Turandot.

Un triple repte i un trio d’heroïnes molt contrastades que permetran a Anna Netrebko revisar des de l’astuta Musetta, predestinada a conquerir allò que vol, fins a la gèlida i enigmàtica Turandot, passant per la manipuladora i obsessiva Lady Macbeth, entre d’altres.

Tres ciutats-escenari per a cada trama (París, Escòcia i Beijing) per fer un viatge de gran intensitat en el qual la nostra prima donna donarà vida a aquestes tres dones fascinants que Puccini i Verdi van llegar a la història de l’òpera.

Anna Netrebko s’apoderarà de l’escenari per fer una autèntica declaració sobre la magnitud del seu art i la seva carrera. Una ocasió que li permetrà brillar i submergir-se en tres papers i, així, explorar i mostrar tots els seus colors vocals i les profunditats de la seva veu, transmetre els canvis de caràcter i expressió... Des de la tendresa lírica i l’elegància del fraseig fins al fervor expressiu.

Una nit feta a la mida d’Anna Netrebko, però, alhora, un regal per al públic liceista en aquests 175 anys d’existència. Per molts anys de grans veus, mites i concerts llegendaris.

  • Durada total aproximada 2h 40m

Fitxa artística

Soprano
Anna Netrebko
Tenor
Joseph Calleja
Baríton
Àngel Òdena
(Altres solistes per determinar)
Cor del Gran Teatre del Liceu (Conxita Garcia, directora)
Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu
Direcció d’escena
Valentina Carrasco
Espai escènic
Carles Berga
Direcció
Marco Armiliato

abril 2022

3diumenge18:00comprar

Informació d'interès

Programa

G. Verdi
Macbeth (Brindis acte II)

G. Puccini
La bohème (acte II)
Turandot (acte II)