Totes les noticies

'Turandot' finalitza amb un excel·lent 97,4% d'ocupació

Barcelona, 28 d’octubre de 2019. El Gran Teatre del Liceu celebra amb Turandot de Puccini un excel·lent inici de la temporada del 20è aniversari de la seva reobertura. Un total de 32.980 espectadors han pogut gaudir del futurista muntatge de Franc Aleu, que assoleix un 97,4% d’ocupació i que de les 16 funcions tanca amb 9 sold outs.    

L’estrena mundial d’aquesta producció high tech ha atret també l’atenció d’un públic jove que ha va omplir de gom a gom la sessió Liceu Under 35 celebrada el 5 d’octubre i que ha esgotat les entrades a disposició dels menors de 35 per a totes les funcions.

L’espectacular proposta escènica de l’òpera de Puccini deixa també una empremta en el record dels espectadors i espectadores que han pogut gaudir de les “imatges profundament poètiques d’aquesta producció” (Pep Gorgori, ABC) i que en la nit inaugural van ovacionar l’equip durant gairebé 9 minuts. Una nit plena “d’emoció i èxit” (Maricel Chavarría, La Vanguardia) que marcava l’inici d’un autèntic fenomen i corroborava que estàvem davant una “proposta revitalitzadora i un experiment atractiu i seductor” (Jesús Ruiz Mantilla, El País).

El Liceu inicia així una temporada de celebració que oferirà ben aviat altres moments inoblidables com el concert d’Anna Netrebko, Yusif Eyvazov i Christopher Maltman el proper 4 de novembre, que ja voreja el 90% d’ocupació; la sarsuela més emblemàtica d’Amadeu Vives, Doña Francisquita, que el 12 de novembre es podrà veure en directe a 170 sales de cinema d’arreu d’Espanya; i també l’esperada producció de la Royal Opera House de Cavalleria rusticana i Pagliacci a partir del 5 de desembre.

(© A. Bofill)