Visita guiada

El Gran Teatre del Liceu és un dels teatres d’òpera més importants del món. Fundat al 1847 és viu testimoni de la vida social, artística, política i econòmica de la ciutat Barcelona al llarg del temps. Amb la Sala en forma de ferradura més gran d’Europa i la segona més gran del món, el Liceu és un espai de creació artística d’obligada visita.

El Teatre ofereix un ampli ventall d’opcions de visites guiades.

Per a més informació contacti amb visites@liceubarcelona.cat

Opcions de visita i calendari

TEATRE I CERCLE DEL LICEU

Aquesta opció permet conèixer els espais més emblemàtics del Gran Teatre del Liceu endinsant-se en la seva arquitectura i arts decoratives així com a través dels esdeveniments més importants de la vida social, artística política i econòmica de la ciutat Barcelona al llarg del temps.

La visita comença al Vestíbul històric, un espai d'estil eclèctic i de notable elegància. Segueix pel Saló dels Miralls, que durant molt anys ha estat punt de reunió de la burgesia catalana i on actualment s’hi realitzen tota mena d’actes i activitats per al públic més variat i per la Sala de Concerts, una rèplica exacta de la impressionant sala original que en forma de ferradura és la més gran d’Europa i la segona més gran del món i finalitza al Cercle del Liceu, un dels clubs privats d’estil anglès més antics d’Espanya i acull una de les millors col·leccions privades de pintura modernista que es conserven en la seva ubicació original. Al llarg de les seves estances, profusament decorades, hi trobem un conjunt únic de quadres i obres de Ramon Casas, Santiago Rusiñol i Alexandre de Riquer, entre d’altres.

Tarifa individual 19€ 
Durada 60m (aprox.)
Idioma català / castellà / anglès

NOTA:
Menors de 10 anys gratuït.
Descomptes especials per a Jubilats, estudiants i abonats.
Cercle del Liceu tancat dissabtes, diumenges i festius.

Per a altres consultes es prega contactar a través de

Servei de Visites

visites@liceubarcelona.cat

TEATRE I BACKSTAGE

Aquesta opció permet conèixer els espais més emblemàtics del Gran Teatre del Liceu endinsant-se en la seva arquitectura i arts decoratives així com a través dels esdeveniments més importants de la vida social, artística política i econòmica de la ciutat Barcelona al llarg del temps i el Liceu més secret, els espais del darrere del l’escenari.

La visita comença al Vestíbul històric, un espai d'estil eclèctic i de notable elegància. Segueix pel Saló dels Miralls, que durant molt anys ha estat punt de reunió de la burgesia catalana i on actualment s’hi realitza tota mena d’actes i activitats per al públic més variat i per la Sala de Concerts, una rèplica exacta de la impressionant sala original que en forma de ferradura és la més gran d’Europa i la segona més gran del món i posteriorment el grup s’endinsa cap a l’Escenari, l’àrea més gran del Teatre i el nucli al voltant del qual s’organitza tot l’edifici. L’Escenari està preparat per acollir representacions d’òpera, dansa, recitals i concerts. El seu fossat acull l’activitat de l’Orquestra Simfònica del Liceu, que juntament amb el Cor del Liceu constitueixen els cossos artístics del Teatre.

La visita també inclou un recorregut per Camerinos i Sales d’Assaig, entre d’altres espais. Es visita l’autèntic cor de Liceu i és la millor manera d’aproximar-se al fascinant món de l’òpera. Per últim, es visiten els espais de sastreria i caracterització, que són les sales on es realitzen les tasques d’adaptació del vestuari, planxa, neteja, etiquetatge, postisseria, maquillatge, perruqueria i màscares.

Tarifa individual 25€ 
Durada 90m (aprox.)
Idioma català / castellà /anglès

NOTA:
Descomptes especials per a Jubilats, estudiants i abonats
Per temes de seguretat no es permet l’accés a menors de 14 anys
No recomanable per a persones amb problemes de mobilitat

Per a altres consultes es prega contactar a través de

Servei de Visites

visites@liceubarcelona.cat