Treballa amb nosaltres

El Gran Teatre del Liceu oferta per a la present temporada 2019 - 2020 tres (3) places per a realitzar pràctiques curriculars externes a estudiants de centres que tinguin subscrit, i en vigor,  un Conveni de Cooperació Educativa amb la Fundació Gran Teatre del Liceu.

  • 1 plaça per a un una estudiant del Màster de Protocol per a conèixer i col·laborar en la captació d´empreses, gestió de propostes i arxiu de les mateixes a la base de dades; al Departament de Mecenatge de la Fundació.
  • 1 plaça per a un/una estudiant de Protocol i Relacions Públiques / Institucionals, per a conèixer i col.laborar en la gestió protocolària dels actes que es duen a terme del Teatre , tant en la seva preparació, com en el desenvolupament del propi acte; al Departament de Relacions Institucionals del Teatre.
  • 1 plaça per a un/una estudiant de l'Institut del Teatre, per a conèixer i col.laborar en la producció d´una de les òperes de la temporada 2019 – 2020; al Departament Artístic i de Producció de la nostra entitat.

Atès que és imprescindible la subscripció d´un Conveni de Cooperació Educativa, d´un conveni amb el / la estudiant i formalitzar l´alta a la Tresoreria de la Seguretat Social com a assimiliat / da a treballadora per compte aliena, serà imprescindible formalitzar tota la documentació previament amb una antelació de 15 dies.