All the news

El Liceu ofereix un concert d'agraïment al personal sanitari de l'Hospital Clínic

Barcelona, 10 de juliol de 2020. Un quartet de corda de l’Orquestra del Gran Teatre del Liceu ha ofert divendres 10 de juliol a les 13h un concert des d’una de les UCI de l’Hospital Clínic de Barcelona que ha acollit pacients amb la COVID-19 durant els mesos més intensos. Aquest concert, que es va retransmetre a través del Canal de Youtube de l’Hospital Clínic, va ser un homenatge a tots els professionals de l’Hospital durant l’etapa de la COVID-19.

Durant el concert es van oferir peces del quartet de corda en La menor de Fritz Kreisler i es van interpretar els moviments: Fantasía, Scherzo i Finale. El quartet de corda de l’Orquestra del Gran Teatre del Liceu està format per: Eva Pyrek (violí I), Kalina Macuta (violí II), Frank Tollini (viola) i Cristoforo Pestalozzi (violoncel).

Abans de la interpretació, el director general de l’Hospital Clínic de Barcelona, el Dr. Josep Maria Campistol i el director general del Gran Teatre del Liceu, Valentí Oviedo, van adreçar unes paraules d’agraïment.

© Antoni Bofill