Descobriu els projectes del Liceu i associeu-vos-hi. La vostra col·laboració és decisiva per al seu desenvolupament i projecció en el temps.

Gràcies a vosaltres oferim una programació artística de qualitat, fem l'òpera més accessible, arribem a tota la societat i a la comunitat educativa, invertim en noves tecnologies i en les nostres instal·lacions

Under 35

Amb la voluntat de promoure la cultura i atreure al públic més jove, el Liceu desenvolupa el Programa Under35 destinat a menors de 35 anys. Vincular-se a aquest programa és una aposta per adaptar-se a les necessitats del públic del futur amb una mirada innovadora i oberta.

Under35

Liceu Apropa

El Liceu Apropa vol donar resposta a la missió del Teatre de garantir l'accés de persones en situació de vulnerabilitat i fer-los partícips del Liceu. Treballem amb la visió compartida de ser un referent en oferir experiències accessibles i integradores per a tothom.

Liceu Apropa

Liceuaprèn

Amb l’objectiu de seguir consolidant-se com a referència cultural tant pel que fa a l’òpera i altres arts, com a nivell educatiu, el Liceu accepta el repte d’adaptar-se al moment actual innovant en la creació d’espectacles i en l’oferta formativa.

Liceuaprèn

El Petit Liceu

El Liceu proposa una programació adreçada al públic infantil i juvenil amb segell propi: El Petit Liceu. Uns espectacles accessibles des de l’àmbit escolar o familiar.

El Petit Liceu

El Petit Liceu 2
El Petit Liceu 1

Liceu al territori

El Liceu al Territori vol apropar l’òpera i el Liceu al màxim nombre de ciutadans. Aquest programa es basa en la realització de conferències explicatives de les òperes programades durant la temporada que es realitzen pel territori i que faciliten l’experiència d’assistir a una funció al Liceu.

Liceu al territori

Liceu a la fresca

Un projecte amb fort component divulgatiu que proposa la retransmissió d’una òpera a diversos municipis del territori per fer gaudir a tothom amb i de la immensitat de l’òpera. L’òpera arriba arreu! 

Liceu a la fresca

Liceu a la fresca 1
Liceu a la fresca 2
Liceu a la fresca 3
Liceu a la fresca 4
Liceu a la fresca 5
Liceu a la fresca 6

Concerts de Cambra

El Liceu organitza uns concerts diferents i complementaris a la programació del Teatre. Descobreix la música de cambra, com a eix vertebrador de l’excel·lència i de la música de proximitat, de la mà de diversos membres de l’orquestra i el cor del Gran teatre del Liceu.

Concerts de cambra

Orquestra

Una manera de contribuir en l’excel·lència artística dels cossos estables del Teatre, tot afavorint la seva ampliació de repertori i apropant el Liceu a altres municipis.

Orquestra

Orquestra 1
Orquestra 2
Orquestra 3
Orquestra 4

El monstre al laberint

Dins el marc del Liceu Aprèn s’estrena l’opera participativa El monstre al Laberint amb l’objectiu de promoure la passió per l’òpera i les arts en la comunitat escolar amb la participació activa com a intèrprets. Uns 400 alumnes de primària i secundària provinents de diversos centres educatius de Catalunya hi participaran. 

El monstre al laberint

Temporada de dansa

Cada nova temporada el Liceu presenta companyies de prestigi internacional amb espectacles de referència.

Departament de Patrocini, Mecenatge i Esdeveniments

+34 93 485 86 31

mecenes@liceubarcelona.cat

 

Lloguer d'espais

+34 93 485 99 21

venues@liceubarcelona.cat