VENDA PREFERENT
12 de juny (10h)

VENDA GENERAL
19 de juny (10h)

 

Ermonela Jaho, Lisette Oropesa, Javier Camarena i Carlos Álvarez

“I sense el meu cor com podré viure?”
L’Orfeo, de Claudio Monteverdi 

Un quartet d’estrelles del firmament líric per revisar alguns dels moments més vibrants de la literatura operística: Ermonela Jaho, Lisette Oropesa, Javier Camarena i Carlos Álvarez. 

D’alguna manera, és una irresistible invitació a ser complaguts per aquestes veus extraordinàries tocades per la divinitat. Amb el seu carisma haurà estat un apassionant viatge de dues hores en companyia de Violetta Valéry, Adriana Lecouvreur, Il Duca di Mantova, Cio-Cio San, Lucia di Lammermoor, Rigoletto… Una galeria de personatges i escenes inoblidables, però, alhora, exigents, que il·lustren l’extensió de la tessitura, la qualitat de la veu, la intenció de contribuir a fer (re)viure el personatge o l’aparent senzillesa en la seva enorme dificultat. 

Després de la impressionant Suor Angelica al celebrat Il trittico de la temporada passada, Ermonela Jaho torna a l’escenari per emocionar-nos, mentre que Lisette Oropesa torna com una autèntica reina dels temples lírics més importants del planeta. D’altra banda, Javier Camarena, el gran tenor liricolleuger de la darrera dècada, i Carlos Álvarez, un dels tres millors barítons verdians del món, fondran les seves veus en aquest impressionant moment.

Amb els astres adorats pel nostre públic liceista, aquesta la gala lírica és l’oportunitat de contenir en la nostra memòria l’instant d’una nota, una ària, un gest… que esdevindran eterns. 

  • Durada aproximada 2h

Repartiment

SOPRANO
SOPRANO
TENOR
BARÍTON
Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu
Director
Sesto Quatrini

maig 2024

Compra