Lise Davidsen

Soprano
Image

L’any 2014 es graduà a l’Opera Academy de Copenhagen, anteriorment va obtenir el títol de l’Acadèmia de Música Grieg de Bergen.

L’any 2015 guanyà el concurs Operalia i Queen Sonja, i des d’aleshores ha pogut cantar en teatres com The Metropolitan Opera de Nova York, Royal Opera House de Londres, Teatro alla Scala de Milà, Bayerische Staatsoper de Munic, Wiener Staatsoper, Opernhaus Zürich, així com als festivals d’Ais de Provença i Bayreuth, i en auditoris com el Wigmore Hall, Barbican i Royal Albert Hall de Londres, així com als BBC Proms.

Entre el seu repertori més recent hi trobem títols com Die Meistersinger von Nürnberg (Els mestres cantaires de Nuremberg), Ariadne auf Naxos, Elektra, Tannhäuser, Die Walküre (La valquíria), Fidelio i Peter Grimes.

La seva discografia inclou dos recitals com a solista amb el segell DECCA, així com la gravació de títols com Der Freischütz (El caçador furtiu) i Fidelio amb el segell Pentatone, així com el poema simfònic Luonnotar de Sibelius amb Chandos.

Actualment està cantant el rol de Giorgetta (Il tabarro) al Gran Teatre del Liceu.