FAQ

Preguntes freqüents

Quan i com puc comprar entrades?

Taquilles

Adreça
La Rambla, 51-59. Barcelona (Com arribar-hi)


De dilluns a divendres de 10h a 19h
Dissabtes de 10 a 18h (dies amb representació obert fins inici funció)
Diumenges i festius tancat (dies amb representació obert 2 hores abans inici funció, excepte Petit Liceu 1 hora abans)

Telèfon d'informació 93 485 99 13 o 902 78 73 97*
De dilluns a divendres de 10h a 18h

*tarifa especial

info@liceubarcelona.cat

Altres canals de venda

Fins a una hora i mitja abans de la funció:

Atrapalo.com
Entradas.com
Lavanguardia.com
TicketMaster
Teatre Barcelona
Tresc.cat
Promentrada.com
Qué hacer en Barcelona

Com imprimir les entrades?

Les entrades es poden imprimir des de casa a través de la vostra Zona Personal o bé guardeu-les al vostre mòbil o Passbook.

Pot canviar la disponibilitat?

La disponibilitat de les sessions pot canviar ja que els abonats del Teatre poden fer canvis d’entrades i alliberar funcions.

Entrades per a grups

El Gran Teatre del Liceu ofereix als visitants condicions especials per a grups.

Per a més informació:

Servei de Localitats
info@liceubarcelona.cat 

Les entrades es poden retornar?

Les localitats no es canviaran ni es reemborsaran. La cancel.lació de l’espectacle serà l’única causa admissible per a la devolució de l’import de les localitats.llevat si la funció es cancel·la.

Regalar Liceu

El Liceu posa a disposició de tothom, diverses fórmules per descobrir i gaudir de l’experiència i emoció que és la òpera:

Xec regal des de 20€
A partir de 20€ regala òpera de la manera més flexible.
Més informació

Es poden adquirir al web, taquilles i canals autoritzats.

Com puc arribar al Teatre?

Autobús Línies V13 i 59.

Metro Línia 3 (Liceu). Horari: de dilluns a dijous, diumenges i festius fins a les 24h. Divendres i vigílies de festius fins a les 02:00h. Dissabtes Servei continuat.

Bicing Estació 55 – La Rambla, 80.

Quins són els aparcaments més propers?

Plaça de la Gardunya s/n (La Boqueria) Preu 8€€ des d'1h abans de la funció i fins a un màxim de 6 hores.
SABA Plaça de Catalunya s/n
SABA Av. De la Catedral s/n
La Rambla, 31
La Rambla, 26
C/ Hospital, 25. Veure descomptes.

Prepara’t l’òpera

Els dies de representació d’una òpera escenificada el Liceu ofereix una sessió informativa sobre l’obra. Comença tres quarts d’hora abans de l’espectacle al Foyer i és de lliure accés pels assistents a la funció.

A disposició dels assistents hi ha el full de repartiment (gratuït), a més del programa de mà.

Al web, a la fitxa tècnica i artística de cada títol, hi trobareu la informació detallada.

Es requereix etiqueta per asistir?

No hi ha codi de vestimenta.

Amb quina antelació he d’arribar?

L’accés al Teatre s’habilita a partir d’1 hora abans de l’inici de la funció per tal de poder asistir a la conferènvia prèvia a les òperes escenificades i altres serveis. La sessió informativa sobre l’òpera s’ofereix ¾ d’hora abans al Foyer

Puc entrar si arribo tard?

Un cop iniciada la funció no es permet l’entrada a la Sala, incloent-hi les llotges i avantllotges. No obstant el Teatre disposa d’una sala des d’on podrà seguir la funció per pantalla i en les pauses establertes es podrá accedir a sala.

En cas de sortir de la sala durant la representació no està permès tornar a entrar fins a la pausa o un accés autoritzat per la direcció artística.

Accessibilitat

Servei d’audiodescripció per a persones invidents/cecs/amb discapacitat visual aguda.
El Liceu ofereix cada temporada un nombre limitat de localitats amb el sistema d’audiodescripció (narració) per a persones invidents.
Informació i venda de Localitats a través de l’ONCE i de l’Associació de Discapacitats Visuals de Catalunya

Anella magnètica
El Teatre disposa d’un sistema pels usuaris de pròtesis auditives (audiòfons o implants coclears) amb la finalitat d’amplificar el so en aquest col.lectiu.
Aquest sistema sempre està actiu però s’ha de tenir en compte que no totes les localitats reben el 100% de cobertura.

Apropa Cultura
Apropa Cultura és un programa d’inclusió social que afavoreix l'assistència i participació a la programació dels principals equipaments culturals de Catalunya per tal d’enfortir les experiències vitals dels col·lectius més vulnerables i fer realitat el dret a la cultura per a tothom. El Gran Teatre del Liceu en forma part tot permetent a les entitats i associacions usuàries de gaudir d’una selecció d’òperes, dansa, concerts i recitals, dels espectacles familiars i escolars d'El Petit Liceu. A més a més, la proposta del Liceu a l’Apropa Cultura inclou l’assistència a determinats assajos generals, visites guiades i activitats com Òpera una emoció i Entra dins del Liceu. Més informació.

Hi ha servei de guarda-roba?

El servei de guarda-roba és gratuït per als assistensts a la funció, està situat als vestíbuls del Teatre. Els espectadors que no disposin de llotges amb avantlloja hauran de dipositar obligatòriament al guarda-roba objectes de volum com bosses, motxilles, paraigües, cascos i abrics.

Per seguretat, els objectes dispositats podran ser objecte d’inspecció.

Sobretítols

Totes les òperes disposen de sobretítols en català, que permeten seguir l’argument. La subtitulació de l’adaptació del llibret de la funció es transcriu a la pantalla col·locada a la part superior de l’escenari només en català.

A més, unes pantalletes situades a les localitats ofereixen sobretítols en català, castellà i anglès.

Les zones amb visió nul·la o reduïda disposen de pantalles amb imatges de l’espectacle. La primera filera dels pisos no disposen de pantalletes.

El Liceu ofereix aquest servei adicional de forma gratuïta, i no condiciona el preu de cada localitat.

En cas de deficiència o interrupció en el seu funcionament, no estarà subjecte a reclamacions.

Hi ha servei mèdic durant la funció?

Sí, durant totes les funcions hi ha un servei mèdic a disposició del públic.

Hi ha servei de bar i/o cafeteria?

Sí, hi ha servei de cafeteria els dies de funció, al saló dels Miralls, Foyer i 4ª planta, des d’una hora abans de l’inici de la funció i fins al final de l’últim entreacte

Sopars durant l’entreacte
Al Foyer amb reserva prèvia

Servei de càtering a les avantllotges
Amb reserva prèvia.

Més informació

Reserves
restauracio.liceu@grupserhs.com
617949996 (10h a 20h)

 

A partir de quina edat poden venir els nens?

Per les funcions a partir de les 19h només poden accedir a la sala els més grans de 5 anys. 

Excepcionalment, per les funcions de Ballet o Concert de Nadal, i sempre que sigui en funció de matí o tarda (a les 17h o 18h), es permet l’entrada a menors a partir de 3 anys.

Per a les funcions de El Petit Liceu, cal disposar d'entrada de pagament a partir de 3 anys. Així mateix també es recomana no anar a pisos alts amb menors, especialment a les primeres fileres. 

Es recomana que els menors estiguin en llotges o en localitats de passadís lateral de platea per si cal que surtin de la sala.

En els concerts de promotors externs cal consultar-ho al promotor en cada cas

Quins tipus d'abonaments hi ha? A quin preu?

Abonaments Fixes (25%, 20% i 35% descompte)
En la temporada dels 20 anys el Liceu vol promoure i facilitar l’accés als abonaments a tota la ciutadania. Com a novetat, els abonaments de butaca fixa incorporen un descompte del 25% (en els torns de 12 funcions), un 20% (en els torns de 9 o 6 funcions) i un descompte especial del 35% en els abonaments populars (de 6 o 3 funcions). A més, els abonats gaudiran d’un descompte del 20% durant tota la temporada per la compra de localitats addicionals a l’abonament.

Abonaments a la Carta (10%)
Abonaments totalment flexibles que et permeten escollir els espectacles que més t’agradin de tota la temporada amb un 10% de descompte. Es podrà seleccionar una zona i una butaca diferent per a cada funció amb un mínim de 3 espectacles per abonament. Els abonaments a la carta no es renoven automàticament, cal tornar-los a contractar cada any. Els abonats podran configurar el seu nou abonament a la carta a través de la seva Zona Personal.

El Petit Liceu a la Carta (20%)
L’oferta familiar també té descomptes, un 20% de descompte per la compra de 4 o més localitats d’un mateix espectacle d’El Petit Liceu.

Abonament de Dansa (20%)
Inclou els tres espectacles d’aquesta disciplina durant la temporada 2019/20 i compta amb un 20% de descompte.

El preu de l’abonament per a cada torn figura a les taules.

Com puc ser abonat?

Podeu fer-vos el vostre abonament online o al telèfon 902787397.

Com renovar l’abonament?

La renovació dels Abonaments Fixes és automàtica, però no es considera formalitzada la renovació fins que s’hagi fet efectiu el pagament del 10% en concepte de reserva. La renovació es farà sobre la mateixa butaca, que es pot canviar durant el període reservat a aquest efecte.

No obstant això, per causes d’organització interna, el Teatre no garanteix la renovació a la mateixa localitat. Si es dóna aquest cas, el Teatre proposarà a l’abonat una localitat alternativa semblant a la que tenia.

Els Abonaments a la Carta no es renoven automàticament. Cal tornar a escollir les funcions i localitats cada temporada.

Sóc abonat/da i no puc assistir a una funció, què puc fer?

Els abonats podran canviar les localitats de la funció assignada per un altre del mateix espectacle, abonant-ne la diferència en cas de que el preu de la localitat escollida sigui d’un preu superior.

El primer canvi serà sense cost per als abonats de butaca fixa. Els següents canvis en el mateix espectacle així com els canvis de funció dels abonaments flexibles tindran un cost de 5€ per canvi.

També podeu alliberar la butaca mitjançant el Servei de Butaca Lliure i recuperar una part de l’import de l’entrada. Exclusiu per abonaments amb domiciliació bancària

Com realitzar un canvi de dia?

Els canvis es poden realizar per internet directament des de la Zona personal del web o a Taquilles fins 24 hores abans de la funció.

Els Abonaments a la Carta només poden gestionar els canvis a Taquilles.

Com posar una entrada a la venda?

Podeu alliberar la vostra entrada directament des de la Zona personal del web o a Taquilles fins 24 hores abans de la funció.

En cas que no s’hagi venut, l’abonat podrà recuperar-la fins a 1 hora abans de l’inici de la funció.

En aquelles funcions en què l’abonat alliberi la butaca, i el Teatre l’hagi pogut vendre, se’n reemborsarà el 50% del preu, descomptant l’IVA i les despeses de gestió.

He perdut la targeta d’abonat i tinc funció, què puc fer?

Podeu imprimir la vostra entrada des de la Zona personal o anar a Taquilles amb el DNI i sol.licitar una impressió de la propera funció (cost: 1 € per entrada)

Si definitivament creieu que no la trobareu, caldrà demanar un duplicat. Podeu sol.licitar un duplicat a través del nostre web o a la mateixa taquilla. Aquest servei té un cost de 10€ per tarjeta.

Quins avantatges té ser abonat?

Estalvi

 • Descomptes del 20%, 25% (segons torn), 35% (en els abonaments populars) i 10% (per als abonaments a la carta).
 • 20% de descompte per la compra de localitats addicionals (Excepte Turandot del dia 7 d’octubre del 2019) durant tota la temporada.
 • Durant el període de venda preferent, del 3 al 16 de juny, no es cobraran despeses de gestió.
 • 10% de descompte en els menús dels entreactes: Assortiment Duo i Exprés al Foyer.
 • 25% de descompte en les visites guiades i 15% en les visites exprés.
 • 10% de descompte en el lloguer dels espais del Liceu per a esdeveniments privats.
 • Descompte en diversos pàrquings propers al Liceu.

Flexibilitat

 • Butaca Lliure. Un nou servei que el Liceu ofereix als seus abonats per posar a la venda, al preu que considerin, les localitats que no podran fer servir. El preu proposat no podrà superar el general de la zona i funció. Servei disponible fins a 24 hores abans de la funció. En cas de venda, es reemborsarà el 50% del preu de venda, descomptant l’IVA i les despeses de gestió. En cas que no s’hagi venut, la localitat es podrà recuperar fins a 1 hora abans de l’inici de la funció. Disponible a partir del 17 de juny.
 • Canvis de funció. Tots els abonaments poden canviar el dia de la funció assignada al seu abonament. A més, en els abonaments de 12 i 9 funcions es permetrà realitzar dos canvis de títol i en els de 6 funcions, un canvi. Disponible a partir del 17 de juny.
 • Pagament fraccionat en quatre quotes sense recàrrec (15/06, 01/09, 01/11 i 01/01).

Atenció preferencial

 • Període preferent en la compra d’entrades de la temporada.
 • Preferència en la compra d’entrades de determinats espectacles aliens a la programació de la temporada del Liceu, al mateix Teatre o en d’altres equipaments.
 • Contacte personalitzat mitjançant el Servei d’atenció a l’espectador i a l’abonat.

Altres avantatges

 • Tramesa anual del programa de la temporada del Liceu.
 • Tramesa mensual de La veu del Liceu, amb tota la informació dels espectacles.
 • Promocions i packs específics.
 • Sortejos exclusius.
 • Participació en trobades. Especial abonats Liceu Club (antiguitat de més de 20 anys).

Especial abonats Liceu Club (antiguitat de més de 20 anys)

 • Programes de mà gratuïts de tots els títols d’òpera i dansa inclosos en l’abonament.
 • Accés a actes exclusius com a agraïment a la fidelitat.