Imagen

L’any 2017 guanyà el concurs Richard Tucker i el 2018, el premi Beverly Sills Artist de The Metropolitan Opera de Nova York. Al llarg de la seva trajectòria ha cantat en teatres com la Staatsoper Berlin dirigida per Daniel Barenboim, The Metropolitan Opera de Nova York, l’Opéra National Bordeaux, el Teatro La Fenice de Venècia, la San Francisco Opera, The Dallas Opera, l’Opera Philadelphia dirigida per Yannick Nézet-Séguin i l’Accademia Nazionale di Santa Cecilia de Roma sota la direcció d’Antonio Pappano.

Entre els seus compromisos per la propera temporada hi trobem Violetta (La traviata) a Florència i Hamburg, Gilda (Rigoletto) a París i al Teatro alla Scala de Milà, Lucia (Lucia di Lammermoor) al Teatro di San Carlo de Nàpols, la Bayerische Staatsoper de Munic i Nova York, a més d’un recital a Palm Beach Opera i un concert amb la Filharmònica de Berlín, entre d’altres.

El mes de setembre passat cantà al concert Del dolor a l’esperança dirigida per Josep Pons, amb el Cor i l’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu a la Basílica de Montserrat.

Temporada 2022-23

Manon ( MANON LESCAUT )

Jules Massenet