Image

Nascut a Johannesburg (Sud-àfrica), és internacionalment conegut pels seus dibuixos, pel·lícules, produccions de teatre i òpera.

Ha treballat en museus i galeries d’art d’arreu del món: Nova York, Viena, París, Londres, Copenhaguen i Madrid, entre altres ciutats.

Pel que fa a les produccions d’òpera, ha dirigit La flauta màgica, El nas de Xostakóvitx, així com Lulu i Wozzeck d’Alban Berg.

Aquestes produccions s’han pogut veure en grans teatres, com la Metropolitan Opera de Nova York, Teatro alla Scala de Milà, English National Opera (ENO) de Londres, Opéra de Lió, Nationale Opera d’Amsterdam, Sydney Opera House i al Festival de Salzburg. Les seves produccions teatrals s’han ofert en teatres i festivals de nivell internacional, i inclouen títols com ara Refuse the hour, Winterreise, Paper music, The head and the load, Ursonate i Waiting for the Siby en col·laboració amb The Handspring Puppet Company, així com Ubu & the Truth Commission, Faustus in Africa!, Il ritorno d’Ulisse i Woyzeck on the Highveld.

Debuta al Gran Teatre del Liceu.