Carlos Daza

Baríton

Nascut a Barcelona, inicialment es formà com a veterinari i realitzà els seus estudis de cant al Conservatori Superior de Música del Liceu amb els professors Eduard Giménez i María Soler.

L’any 2004 va debutar amb La petita flauta màgica, espectacle infantil del director Joan Font per al Gran Teatre del Liceu. L’any següent debuta com a comte d’Almaviva (Le nozze di Figaro) al teatre La Faràndula de Sabadell, al cicle Òpera Catalunya. Des d’aleshores ha cantat en diversos teatres espanyols d’Oviedo, Bilbao, Jerez de la Frontera, Maó, Palma, Las Palmas de Gran Canaria, Sevilla o Pamplona. A nivell internacional ha cantat a Panamà, Colòmbia, Equador, el Brasil, Corea del Sud i Itàlia.

Debutà al Gran Teatre del Liceu la temporada 2006/07 amb Manon, tot i que abans ja havia participat al Petit Liceu amb La petita flauta màgica de la temporada 2004/05 a la 2009/10. A la Sala Principal també ha actuat a La fille du régiment i Werther, ambdues la temporada 2016/17. A més, ha participat en diversos espectacles al Foyer.

2020/21

()
Jacques Offenbach

2006/07

Manon (Hotelier)
Jules Massenet