Laura del Río

Soprano
Imagen
Retrat Laura del Rio

Nascuda a Barcelona, inicialment es formà com a arquitecte tècnic i posteriorment cursà els estudis de piano i cant al Conservatori Superior de Música del Liceu.

Guanyà diversos premis a concursos nacionals i internacionals, destacant al 2019 tres premis al Tenor Viñas. En la seva trajectòria sobre els escenaris debutà com a Violetta de La traviata en el Palau de la Música Catalana, Donna Elvira de Don Giovanni i Musetta de La bohème en el Teatre Campoamor, Rowan de The Little Sweep a l'Auditori de Tenerife, Lauretta de Gianni Schicchi, Susanna de Le nozze di Figaro, Madama Butterfly de Madama Butterfly, Marina de Marina, Marola de La tabernera del puerto, Carolina de Luisa Fernanda, Rosa de Maruxa, Coribanti de L'impresario in angustie, Alfonsina de Il convito, Sacerdotessa de Aida, entre altres.

I pròximament interpretarà el rol de Lola de Dodici anni dopo tant al teatre com a la pantalla de cinema, ja que serà la cantant i la actriu del Filmopera d'estrena mundial en el Teatre Goldoni de Livorno.

Temporada 2024/2025